I skolan

Publicerat: 2013-02-26 Kl: 14:23:42 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag var det svårt att komma upp ur sängen. Ellion var orolig hela natten, ledsen, törstig, febrig. Men upp kom vi och han var pigg och feberfri. Så iväg mot dagis och skolan. Vi hade bara lektion fram till 11 sedan var det hemmastudier. Har ätit lite lunch och tränat inför läxförhöret på torsdag. Men blev så himla trött så det blev soffan en stund innan det är dags att hämta dem små:)
Skola resten av veckan och på torsdag kl 9 ska jag till gymmet och träffa en personlig tränare och gå igenom vad jag vill ha ut av min träning och få hjälp och råd. Sedan har jag två tillfällen till. Detta ska bli så roligt och spännande.

Födelsedag och shopping

Publicerat: 2013-02-26 Kl: 14:13:34 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Igår var ingen vanlig dag utan det var mamma/mormors födelsedag. Michelle, Nathalie och jag lämnade dem små på dagis och begav oss ner i stan mot Signes café, där vi möte upp mamma. Dagens huvudperson:) Vi åt en lång och god frukost, hade en mysig stund bara vi tjejer.
Sedan var vi redo för en massa skratt, provning och shopping. Det var en härlig dag med sol och härligt väder. Vi gick in och ut i en massa affärer och fick med en hel del fint med oss hem. Innan vi hämtade dem små <3 var det tandläkarebesök för Nathalie. Sedan iväg med bussen mot Sats och denna mamma blev med gymkort:) nu ska kroppen få komma iform och jag ska bli piggare och hälsosamare:)

Söndagsutflykt

Publicerat: 2013-02-24 Kl: 21:13:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Då var helgen slut. Det har varit en lugn och mysig helg. Fredagen var det ju mys, lördag ikeabesök och barnen fick sina matstolar. Ellion sitter än så länge kvar, inget spring. Ny tol, säger han:) Idag blev det skogspromenad i en snötäckt skog, så mysigt och det snöade lite under promenaden. Sedan blev det korvgrillning, varm choklad och kanelbullar. En mycket kall men härligt avslut på helgen. Barnens farmor och Torsten var med. Det blev en del bus och snöbollskrig:) Tyvärr var Ellion inte riktigt på humör, precis som om han börjar bli sjuk igen, satt mest i vagnen och ville inte äta. Hoppas han mår bättre imorgon. Nu sover han gott i sin säng. Tack Anita och Torsten för en trevlig dag!!!!!

Busunge

Publicerat: 2013-02-22 Kl: 20:31:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


i

Fredagsmys

Publicerat: 2013-02-22 Kl: 20:27:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Äntligen är helgen här. Och Elina ville åka till Ikea och äta men vi var så trötta så det blir morgondagens utflykt och sedan en tur in på Väla. Det ska köpas nya matstolar till dem små och lite klädshopping:) Veckorna går i rasande fart nu när man går i skolan, redan 3 v avklarade. Det är roligt,spännande, intensivt. Det är roligt att träffa nya människor och mina klasskamrater är mycket trevliga. En av dem bästa sakerna med att gå i skolan är att jag alltid är ledig på helgerna. Jaja ibland måste jag kanske studera lite men ändå "ledig". Jag är absolut mindre stressad nu ocj sover bra på nätterna, känner mig piggare och gladare:) Idag är det alltså fredag och vi har fredagsmys m godis, chips och läsk allt enligt Elinas önskemål. Och priset för detta är nu en liten duracell kanin.

Min lilla sjukling och servitris:)

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 20:15:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår hade jag en liten sjukling hemma och jag har dragit på mig en förkylning som även bjöd med sig hosta och heshet. Elina har haft feber nu i ett par dagar och nätterna har varit orolig med jobbiga och onda toabesök:( så det blev ett besök till farbror Doktorn som slutade med antibiotika, urinvägsinfektion. Så vi lämnade Ellion på dagis och sedan hade vi en mysig dag tillsammans. Det blev en tur till Coop forum och inhandla nya glas och dessertskålar. Mamma hämtade upp oss på en spontan shopping:) alltid lika trevligt! Sedan intog Elina ocj jag soffan, försökte få i henne lite mat, hade gått ner lite i vikt men hon är nog inne i en period med matvägran. Jag gav henne smoothies m grädde och chokladpudding, men hon pillar bara i allt. Men hon ville gärna duka fram och servera mig kaffe och te och annat gott som hon hade i sin lilla väska. Hon var en duktig hjälpreda när jag skulle diska och lägga in tvätten:) - får jag hjälpa dig mamma? Idag var hon tillbaka på dagis och jag i skolan!

Hälsa och fitnessmässa och Drömljus

Publicerat: 2013-02-11 Kl: 20:02:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Lördagen bjöd på en massa trevligheter. Lars och jag fick barnvakt några timmar och begav oss iväg till arenan. Där hade dem anordnat en mässa med hälsa och fitness. Några föreläsare bla Anna Skipper. Stans gym var där och presenterade sig, hälsosam mat och tillskott mm fanns där att beskåda. Blev väldigt peppad att en gång för alla ta itu med min träning, blev nyfiken på Sats:) där finns även barnpassning:) skit bra eftersom jag gärna vill träna med Lars, behöver lite pepp. Idag fick jag samtal från dem att vi " vunnit" en veckas fri träning. Så nästa vecka börjar vi. Efter mässan möte vi upp mamma, Rolle och barnen för en vandring genom stadens ljus, en ljusfestival som Helsingborg anordnar. Väldigt mysigt och trevligt. Efter tre timmar längtade vi alla hem till värmen, så det blev en härlig middag hos mamma med hemmabakade semlor och kaffe till efterrätt:) mmm så mumsigt.