VAB

Publicerat: 2013-04-29 Kl: 12:02:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Då har det flyttat in vattkoppor igen och nu är det Ellions tur. Det är min tur att stanna hemma denna gången. Usch lilleman har inte det lätt, så tufft med vattkoppor överallt, hela hårbotten, i öronen, mellan fingrarna, i handflatorna och på mindre trevliga ställen. Det kliar och nätterna är jobbiga. Det kliar ju så mycket. Tillsammans med detta har han även feber, hosta och en rejäl förkylning.
Nu sover han gott här sidan om mig i soffan, efter en jobbig natt och tidig morgon för utvecklingssamtal med Elina. Vår duktiga lilla tjej. Hon är så duktig, framåt, snäll, omtänksam, hjälpsam och nyfiken. Det var en stolt mamma som gick där ifrån med ett leende. Elina är så nyfiken på att lära sig och suger verkligen i sig allt hon hör och ser. Utvecklingsmässigt ligger hon långt fram:) Tänk att till vintern blir hon 4 år<3 Ellion har nog smittat mig och en tråkig förkylning har smugit sig på. Passa på att njuta av en mumsig fika medan Ellion sov.

Lekplatshäng och vattkoppor.

Publicerat: 2013-04-16 Kl: 22:16:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår var jag hemma med dem små. Upptäckte i lördags att Elina hade några små röda utslag och det visade sig vara vattkoppor. Under dagen och kvällen blev det bara mer och mer. Hon klagar inte och man hör inget gnäll men kliar gör det, stackaren har det även i hårbotten och ögonlocken men hon är som sagt så duktig. Hon ville gå ut på lekplatsen och jag sa men du har ju vattkoppor. Elina; men mamma det går bra ändå:) hon är rätt stolt över dem. Än så länge syns det inget på Ellion, hade egentligen önskat att han också fått det nu. det kan dröja 10-20 dgr innan det slår ut men ändå bära på viruset. Det var en härlig dag som bjöd på sol och värme. Så efter storstäd, vila och sen lunch gick vi ut för att gunga och sparka boll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en cykeltur:)

Publicerat: 2013-04-16 Kl: 21:49:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 
Vi tycker verkligen om att cykla i denna familjen. Vi ser mycket, nära naturen och massa motion. Packade ner frukt,dryck och muffins. Första stoppet blev i Maria Park där vi hittade en stor äng och vi testade vår nyinköpta drake, Ellion hade tyvärr redan somnat så han missade det.
 
 
 
Vi cyklade vidare och fikade i skogen. Det är så härligt att cykla, inget mål bara cykla åt det håll vi känner för och denna dagen styrde vi mot Sofiero och avslutades med årets första goda mumsiga mjukglass, Hasse hassel mmm den är så god. Dem små brukar turas om vart dem sitter, Ellion brukar börja med att åka cykelkärran och somnar oftas direkt och Elina sitter på sitsen bakom mig och tvärtom på hemvägen och då sover Elina:)
Nu går det mot varmare tider och ljusare. Så det kommer bli många härliga turer.

Härlig start på dagen

Publicerat: 2013-04-04 Kl: 11:05:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Börjar bli lite bortskämda med sol men jag klagar absolut inte:) Barnen på dagis och jag tog mig till gymmet en 1 h för lite styrketräning. Så skönt att träna så direkt på morgonen plus att det knappt är några folk. Har precis intagit en god frukost, en goding i repris, gott och lätt med smoothie!
Resten av dagen bjuder på att förbereda middagen till familjen, dusch, packa kläder, åka till mamma för lite skolprojekt och avsluta kvällen med ett yogapass. Härlig dag och nu är det dags att sätta fart och få upp ändan ur soffan. Hoppas solen lyser på Er idag!

Kvällspromenad

Publicerat: 2013-04-03 Kl: 20:00:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu efter sjukdomar vill jag verkligen komma tillbaka till träningen och få tillbaka energin för det, som jag kände mig innan, peppad och taggad att komma i form. Igår var första gången på gymmet på över 4 veckor, det kändes bra och roligt. Så får boka in några pass också nu. Ska träffa min PT den 22 april, så det är ett av mina delmål.
Efter middagen så tog jag med hunden och Nathalie på en promenad i skogen. Härlig kvällssol, blå himmel och frisk luft i lungorna:) När jag kom hem mötes jag av denna söta syn:)

Bildregn från vår cykelutflykt.

Publicerat: 2013-04-02 Kl: 15:43:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår var det ännu en härlig dag med solsken. Så det blev en lååång cykeltur på 2,2 mil, sådär lagom lång:) Men det är så härligt att cykla plus att det är bra motion. Hela familjen hoppade på sina cyklar och iväg åkte vi. Inom till City gross för lite korv,bröd och dryck och även en liten god kaka åkte ner. När vi kom fram kurrade det i magen och Lars satte igång grillen. Under tiden så letade barnen efter fisk och insekter, väldigt intressant, vi hade köpt förstoringsglas. Men tyvärr hittade vi inget men barnen tyckte det var roligt iaf
 
 
 
 
 
Härligt avslut på denna Påsk!
 
 
.