Sjukstuga

Publicerat: 2012-05-31 Kl: 15:02:05 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Usch usch säger jag bara. Här hemma är jag och dem små sjuka. Det är förkylning, feber och hosta hos alla. Inatt sov Ellion bara väldigt korta stunder, det var gråt, oro och hysteriskt skrik. Han visste inte vad han ville, ligga i famnen, ner på golvet, ligga på kudden i soffan. Jag var så trött och orkade knappt hålla ögonen öppna. Till sist la jag mig bredvid honom och lätt honom hålla på. Klockan fem när Lars gick till jobbet gick vi upp och la oss i sängen och sov hyfsat till klockan nio. Men jag känner mig helt däckad idag, tung i huvudet och TRÖTT. Nu hoppas jag på en bättre och lugnare kväll/natt.
Men idag mitt i allt fick jag en riktigt rolig nyhet. Min älskade kusin och hennes pojkvän fick en liten son idag:) GRATTIS!

Fredag

Publicerat: 2012-05-25 Kl: 08:31:29 | I kategori: Vardag | 1 kommentarer




Äntligen är helgen här och idag är jag och dem små lediga. Ute skiner solen, på tv:n går barnpogrammet, snart är det frukost och sedan ska vi göra oss redo för dagen. Har inga direkta planer mer än att dagen ska spenderas ute och i em ska vi möta upp Nathalie och handla en födelsedagspresent. Ellion och Elina älskar ju lekplatser så det blir väl ett besök till någon:) Tycker om kärnan, där är det så fint och stora gröna ytor att springa och leka på, sedan blir det nog en lunch vid havet. Japp det tycker jag låter som en rätt härlig fredag:) Önskar er ella en riktigt härlig start på helgen.

Solskensdag!

Publicerat: 2012-05-22 Kl: 17:50:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ännu en underbar dag med strålande sol. Man vågar inte klaga men det är lite för varmt och klibbigt. Har spenderat förmiddagen på mammas altan under parasollet och flädersaft i glaset:) den blev grillat till middag, korv+bröd och potatissallad, lätt och gott. För nån minut sedan öppnade himlen sig och jag fick fort ta in tvätten. Jaja detta är väl som svensk sommar brukar vara.

Sköna roliga och mysiga helg.

Publicerat: 2012-05-21 Kl: 23:28:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Denna måndag har bjudit på strålande sol. Michelle och Nathalie hade studiedag idag. Efter frukost gick vi ner till stan på jakt efter klänningar till flickorna. 2 av 3 lyckades vi hitta:) efter att vi letat i varenda affär så gav vi upp om att hitta en klänning till Nathalie, hon blev ledsen och besviken men jakten får fortsätta en annan dag. Vi tog bussen hem till mamma som bjöd på rabarber/jordgubbspaj, Mmmm gott.

Denna helgen har bjudit på mycket skratt och mys:) I fredags kom min storebror med familj upp. Alla tjejerna åkte ut till väla för att shoppa till bröllopet. In och ut i alla affärer, prova klänningar, massa skratt och en liten fika innan vi begav oss hem till dem andra som väntade hemma hos mamma. Där blev det grillning.
Lördagen började med en god frukost ute med mamma och Åsa. Vi körde runt på landet och tittade i små mysiga butiker. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge, hade riktigt ont i magen, kändes som man varit på gymet:) vi avslutade dagen med en varm choklad och en gräddbulle nere i hamnen.
Söndagen bjöd på värme och sol. Nathalie och jag var på familjeyoga utomhus i en riktigt mysig trädgård som ligger precis vid en å. Så härligt! Samlade en massa härlig energi denna eftermiddag. Lars och dem små möte upp oss och vi åkte hem och åt. Det var så fint väder och vi ville ut igen. Så vi tog bilen ner till hamnen och tittade på båtar och åt glass innan vi möte upp Michelle som kom med tåget.
Vi var alla så trötta och glada efter en fantastisk helg.

Onsdag

Publicerat: 2012-05-16 Kl: 09:34:26 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Ute faller regnet, barnen är lämnade på dagis, tvättmaskinen surrar inne i badrummet, varm choklad och ostmackor till frukost och dagens outfit är leggings och linne. Ibland njuter jag extra mycket av sådana här dagar, inga planer, inga krav och regnet är ju en bra anledning till att hänga i soffan och softa framför tv:n:) ja så ser min onsdag ut fram till kl. 14 då jag ska hämta mina små hjärtan!

Underbara helg

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 12:15:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Shopping, fika, glada barn, lekplats, sol och glass, dem sakerna innehöll våran helg. Fredagen inhandlades lite mat och annat gott till helgen och Michelle åkte till Filippa, sitt "andra hem". På lördagen åkte Nathalie ner till Niki i Malmö. Hälften av barnaskaran var iväg och bara dem små busungarna hemma, så vi tog en tur ut till Väla. Lars behövde inhandla lite nya byxor och tröjor. Elina och Ellion blev lite busiga efter ett par timmar och ville springa av sig. Ellion hänger gärna med Elina på bus och skrattar av glädje när dem springer iväg, det finns nog inget roligare än att bli jagad:) Det blev middag ute. På kvällen blev det film, mys och choklad med min älskling.
Så var söndagen här, solen sken utanför fönstret med det var ändå kyligt i vinden. Sofiero har byggt en lekplats i ära till våran nya prinsessa Estelle. Elina ÄLSKAR ju lekplatser, så klart hon skulle få leka "kungligt". Sofiero är en stor vacker trädgård/park som ligger med utsikt över havet, så vackert och så rogivande att gå runt i denna vackra miljö. Vi avslutade dagen med en smarrig glass och sedan körde vi hemåt för att grilla.

Denna helgen samlade jag en massa ny och härlig energi. Nu är det en ny vecka och nya tag. Snart bär det iväg till jobb, 13-20.30. Önskar alla en underbar start på denna vecka. Kram 











 

Full rulle

Publicerat: 2012-05-03 Kl: 22:00:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Så då sitter jag äntligen i soffan och resten av familjen sover gott. Denna dagen har gått i ett men det är roligt att det händer lite. Saker som jag gått och tänkt på är nu avklarade. Mina prov för deligeringen är gjorde, det kändes bra och nästa vecka får jag äntligen ge medicin och insulin. Min jobbhelg i sommar skulle chefen ordna med eftersom det var han som glömt att jag skulle vara ledig inför bröllopet. Har även idag varit på arbetsförmedlingen visat upp mitt cv och personliga brev och dem blev mycket väl godkända:)
Efter att jag hämtat dem små från dagis blev det lek i sandlådan innan mellis. Efteråt gick vi till minigolfen och köpte glass som vi åt i gräset under ett träd, mys. Sen ville dem små gunga och gunga och gunga, vi fick dra dem därifrån med tårar och många protester.
Vädret har varit fantastiskt och man vill passa på att vara ute. Så efter maten cyklade Nathalie, Elina och jag till mamma och Rolle. Där det blev ännu mer gungande för lilltjejen och sedan te och kanelbullar innan vi cyklade hemåt vid åtta tiden.

Underbara sommarvärme!

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 20:24:59 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Valborg bjöd på underbart väder. Vi åkte ner till Råå och tittade på elden. Barnen hade massa spring i benen, kastade sten i vattnet. Efter nån timme valde vi att åka hem till mamma och Rolle och grilla, så himla mysigt. Mamma tände massa ljus och Lars grillade, det var en ljummen kväll och vi satt och mös under filtar. Klockan hann bli halv elva innan vi packade oss in i värmen. Efter lite kaffe körde vi hemåt.
Idag har vi spenderat ute med en ännu strålande dag. Ellion och jag möte upp våra vänner Malin och Ellioth. Det blev ett par timmar ute i solen, med en massa lek, bus, grillad korv, ansiktsmålning, dansade och sjöng med Drill och Drull. En riktigt härlig dag och solen brände gott:) vi gick och köpte glass och satte oss på lekplatsen. Killarna mumsade i sig glassen och hade dem lite mer spring i benen innan det var dags att gå hemåt. Avslutade dagen med grillning.

RSS 2.0