Farmor- och mormortid

Publicerat: 2014-02-27 Kl: 23:11:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår hade vi trevligt besök av barnens farmor. Elina och Ellion var så uppspelta och glada. Var så ivriga att komma hem från dagis, för farmor kommer ju sa Elina:-) Farmor kom med massa gott, fika med tillbehör och lördagsgott. Vi pratade massa, fika, lekte och spelade spel. Dem små krävde farmors uppmärksamhet till 100 %, busungar. Vi fick inte prata för då sa dem till oss att vara tysta. Dem har alltid mycket att berätta och pratar gärna i mun på varandra. När det sen var dags för farmor att köra hemåt frågade Elina om vi inte kunde följa med:-) Hon är så söt, hon tycker om att vara med andra människor, tycker om att berätta vem hon tycker om och hur mycket. En liten tjej med mycket kärlek i sitt hjärta<3 Idag blev det en dag på Väla med mormor. Blev lite shopping. Fyndade ett par Reebok till Elina på stadium outlet, 100 kr, perfekta att ha på dagis, klättra i träd ( som hon älskar att göra) och man kan springa fort med dem, väldigt viktigt om man frågar den lilla fröken:-) Dem var duktiga och satt i vagnarna men det kan ju inte vara det roligaste för en treåring och en fyraåring att shoppa och springa i butiker i 4 h. Det blev en lunch så vi skulle orka lite till. Vi " släppte dem lösa " i slutet, hade lite spring i benen. Vi var alla rätt nöjda efter ett par timmar så vi körde hem och tig en fika med Nathalie.
Dagens outfit!

Lekparkshäng och korvgrillning denna sköna söndag.

Publicerat: 2014-02-23 Kl: 22:13:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår bestämde jag med mamma att vi skulle gå en runda om solen ville titta fram idag. Jovisst gjorde den det, sol och en riktigt fin blå himmel. Vi blev hämtade av mamma nere i stan och körde ut till Laröd och traktorlekplatsen som Ellion älskar. Där grillade vi korv och lekte tills vi alla var nöjda och körde vidare mot havet.
Vi kom ner till havet och Elina kände igen platsen. Det är där hon ofta är med Dagis och leker, pratar och upptäcker massa, i det lilla huset Rosa:-) en riktigt härlig plats som vi kommer besöka igen när det är varmare, då vill vi att Lars och Rolle följer med och grillar korv.
Barnen kastade stenar i vattnet och klättrade lite i träd innan vi var mycket nöjda med dagen och styrde näsan mot Helsingborg igen. Inom Coop och handlade med oss semlor hem till mamma och Rolle för lite mys i soffan med te och kaffe och chokladbollar till dem små. Nu efter mat i magen sover dem små gott efter en perfekt avslut på denna vecka. Tack mamma och mina små hjärtan för en riktigt mysig dag tillsammans<3

Min träning

Publicerat: 2014-02-18 Kl: 22:56:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När det nya året inleddes bestämde jag mig för att nu ta itu med min träning och kost. Att detta ska bli ett år då jag börjar tänka på mig själv lite mer och stärka min kropp. Har ju haft gymkort nu ett år men inte tagit det på allvar, haft en massa dåliga ursäkter och haft många och långa pauser. Nu finns inga ursäkter, så vecka två började jag. Går nu flera ggr/ vecka. Äter mer regelbundet, tagit bort pasta, ris,potatis och bröd min mage mår inte bra av det, äter nu frukost nästan varje dag, för var det ett mål jag alltid hoppade över. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om det så mycket som jag gör, nu är det en del av mig vardag. Visst känns det jobbigt ibland och soffan lockar mer men då vänder jag. på det, soffan kan vänta, det handlar om 30-60 min träning av hela min dag.
En del av dagens måltider. Kvarg med bär och nötter är en favorit. Mitt sötsug är mycket bättre, vilket är skönt.

Alla <3-dag

Publicerat: 2014-02-18 Kl: 22:25:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I fredags började jag och dem små dagen med ett besök på öppna förskolan i stan. Elina och Ellion verkligen älskar att vara där. Det ska hoppas, springas, köras med bobbycars och trehjuling, sjunga, dansas och klättrade nonstop i 3 timmar och ja en snabb fika för att fylla på energiförrådet:)
Efteråt mötte vi upp mamma och Rolle. Solen sken mest hela tiden och det var en härligt Blå himmel. Vi tog en promenad upp till dagis för att hämta ett inbjudningskort till Elina, hennes första kalas:) Ellion somnade gott i vagnen när vi fortsatte ner till stan. Det blev en god fika på Signes, ett favorit ställe för oss alla. Mmmm så gott det var men tyvärr blev barnen lite rastlösa så vi gick vidare till piratlekplatsen.
Det var en riktigt härlig dag med bästa sällskapet. Tankade massa energi. Innan vi begav oss Hem handlade jag med mig choklad till min Älskling och räkor, surdegsbröd mm. Det blev riktigt goda räkmackor till kvällen.
Detta väntade på mig när jag kom hem<3
RSS 2.0