Lekparkshäng och korvgrillning denna sköna söndag.

Publicerat: 2014-02-23 Kl: 22:13:45 | I kategori: Allmänt


Igår bestämde jag med mamma att vi skulle gå en runda om solen ville titta fram idag. Jovisst gjorde den det, sol och en riktigt fin blå himmel. Vi blev hämtade av mamma nere i stan och körde ut till Laröd och traktorlekplatsen som Ellion älskar. Där grillade vi korv och lekte tills vi alla var nöjda och körde vidare mot havet.
Vi kom ner till havet och Elina kände igen platsen. Det är där hon ofta är med Dagis och leker, pratar och upptäcker massa, i det lilla huset Rosa:-) en riktigt härlig plats som vi kommer besöka igen när det är varmare, då vill vi att Lars och Rolle följer med och grillar korv.
Barnen kastade stenar i vattnet och klättrade lite i träd innan vi var mycket nöjda med dagen och styrde näsan mot Helsingborg igen. Inom Coop och handlade med oss semlor hem till mamma och Rolle för lite mys i soffan med te och kaffe och chokladbollar till dem små. Nu efter mat i magen sover dem små gott efter en perfekt avslut på denna vecka. Tack mamma och mina små hjärtan för en riktigt mysig dag tillsammans<3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0