Bildregn från Busfabriken

Publicerat: 2013-09-30 Kl: 15:55:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


I torsdag var jag och dem små några timmar på busfabriken. När vi kom hade vi nästan hels stället för oss själva:) Det blev en massa bus och lek, dagens motion för denna mamman. Upp, ner, skjuta massa bollar, prova alla rutschkanor flera ggr om.  En liten paus för lunch. Två nöjda barn och en nöjd mamma efter nästan 4 h lek.
 
 

Söndagspromenad

Publicerat: 2013-09-22 Kl: 22:50:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Helgen har varit lugn. Det har passat mig bra för jag har en trötthet i kroppen som inte vill försvinna. Det har blivit storhandling, storstädning, bakat bröd och så avslutade vi denna söndag med en härlig promenad i skogen. Fick ett samtal från mamma som undrade om vi skulle gå ut en runda och lufta dem små. Så på med gummistövlar och regnjacka och ut och hoppa i vattenpölar, blåsa såpbubblor, plocka pinnar och gå på upptäcktsfärd i Pålsjö:)
 

Jordbodalen

Publicerat: 2013-09-13 Kl: 22:42:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag efter frukosten tog jag och dem små bussen och möte upp Malin och några andra mammor från Öppna förskolan för lite grillning, prat och lek. Elina och Ellion gungade massor, Elina säger att snart blir hon fyra år och då blir hon stor som pappa:) då klarar man av att stå upp på gungan.
Det var väldigt viktigt att jag fotade när hon stod upp på gungan och sedan ville hon se om fotot blev bra:) hon tycker verkligen om att bli fotad.
Ellion tycker verkligen om korv och ännu godare om man får äta det med sin bästa kompis.
Ellioth. Skiljer bara 1 vecka på dessa fina pojkar. Vi lekte en stund på lekplatsen innan vi sa Hej då till Malin och barnen. Vi gick mot stan för att möta upp Michelle.

En bra dag

Publicerat: 2013-09-10 Kl: 23:08:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ännu en dag hemma med dem små, efter frukosten fick dem hänga med mamma till gymmet igen. Dem leker så fint tillsammans på minisats, ritar, lagar mat, leker med bilar och tittar på Pippi ibland. Idag var det tyvärr fullt när vi kom dit men personalen är så snälla och hämtar in mer personal, vilken service. Idag blev det armar och ben, så lite mage också. Fick sms från barnens farmor som skulle en runda till Väla och fråga om hon fick kom inom. Klart hon fick det:) det blev massa prat, fika och lek med dem små. Ellion pratade på en massa med farmor, berättade att han skulle jobba med ambulans när han blir stor. Ambulanser är det bästa som finns. När farmor kört hem stack jag och Älskling ut på en joggingrunda. Det var så skönt, Vi sprang i lagom tempo och det blev en runda på 5,5 km. Det kändes riktigt skönt, varma vindar och solen sken. Sedan blev det middag. Hade hjälp av dem bästa. Riktigt teamwork. Dagens middag: Chicken nuggets. Elina doppade kycklingen i ägg skickade vidare till Michelle som rullade dem i skorpmjöl vidare till mig som stekte dem. Allt blev så mycket roligare:)
Hittade Ellion framför tv:n, tittade på Pippi och lekte med sin ambulans.
Så fick han syn på mig och gjorde denna fina minnen:)

Corepass

Publicerat: 2013-09-09 Kl: 16:39:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har barnens Dagis stängt för planering likaså imorgon. Det är verkligen full rulle att ha båda små hemma en hel dag, dem behöver sysselsättning, uppstår en hel del gnäll, bråk och tårar dem emellan men lika mycket kärlek, omtanke och roliga lekar. Precis dom det ska vara mellan syskon:) Jag kände för ett pass på gymmet idag, ett corepass. Tycker det är så roligt och det känns skönt i magmusklerna efteråt:) Dem små fick hänga med på miniSats eftersom Lars hade läxor att göra. Efteråt gick vi inom på en lekplats.
Nu slappar vi i soffan med världens bästa Pippi på tv:n. Imorgon blir det nog öppna förskolan i Laröd med massa trevliga mammor och barn.
RSS 2.0