Underbart

Publicerat: 2013-06-27 Kl: 22:18:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Just nu känns allt så bra, önskar bara att det hade kunnat fortsätta. Jag trivs så himla bra på praktiken, Vi har så roligt tillsammans, trevliga kunder, mycket att göra, dekorerar, slår in presenter. Önskar så att det funnits möjlighet att få anställning. Men men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden:) Det är en sådan härlig känsla att stiga upp på morgonen och må bra och längta till "jobb". Tiden går så fort om dagarna och nu har jag bara fem dagar kvar. Vill ju inte att praktiken ska ta slut. Det gör så mycket på sig att vara på ett ställe med trevliga personer och känslan att ha valt rätt. Skit vad det är härligt, roligt att gå utbildningen med Goa klasskompisar, bra lärare och sedan avsluta det med ett perfekt val av plats för praktiken, ja ibland är livet gött:) Måste visa några härliga bilder från mammas och min tur till Höganäs i måndags. Vädret var inte på topp men vi hade det trevligt. Gick i lite småbutiker, lunchade och gjorde ett besök på Höganäs saluhall. Så mysig och fin med en otroligt genomtänkt inredning och känslan man fick när man steg in:)


Staden vaknar!

Publicerat: 2013-06-18 Kl: 09:20:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Då var det tisdag och veckans första praktik dag. Det blir en kort vecka, eftersom det är midsommar på fredag och butiken har stängt. Har precis lämnat dem små på dagis. Elina ska på utflykt, till Sofiero. Dem har verkligen tur med vädret. Själv sitter jag uppe på kärnan, börjar inte förrän kl 10. Solen värmer i ryggen och långt bort hör man stadens trafik. Havet ligger lugnt och man ser några båtar på vattnet. Blundar man och bara lyssnar känns det som om man vore utomlands. Älskar känslan när en stad vaknar på morgonen, lugnet som fortfarande ligger som ett täcke över staden. Dofterna, fågelkvitter, härlig start på morgonen:)


Grillkväll

Publicerat: 2013-06-08 Kl: 22:31:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Man vill verkligen ta till vara på varje dag och kväll, spendera så mycket tid utomhus. Önskar så att vi hade en liten trädgård, tänk att kunna släppa ut dem små. Så nu ska jag börja vår jakt på en marklägenhet med lite uteplats och liten gräsyta. Hittar vi en som passar oss så bra annars bor vi väldigt bra här tillsvidare! Ikväll tog vi cyklarna och begav oss till vikingaparken. Härligt ställe med fin utsikt över havet.
Barnen lekte och hade det jättekul tills Ellion hade otur för andra gången idag, hemma trillade han och slog upp läppen och på lekplatsen slog han återigen i munnen i rutschkanan och det blödde jätte mycket, tror strängen i munnen gick av. Nu sitter han här bredvid med värsta fläskläpp:( stackars liten, han har alltid sådan otur.


Fika på balkongen

Publicerat: 2013-06-08 Kl: 15:17:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ännu en fin dag med sol men lite kallt i vinden. Blev en runda på förmiddagen och tittade på cyklar till mig och Nathalie. Handlade med oss lite gott som vi sedan intog på vår lilla balkong:) Där är det vindstilla så det var riktigt härligt.
Idag står det tvätt på schemat, lite trist med tanke på vädret men tvätthögen var gigantisk. Så där ska jag spendera min eftermiddag!


Lekparkshäng

Publicerat: 2013-06-08 Kl: 09:42:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Stranden

Publicerat: 2013-06-06 Kl: 20:41:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lite bilder från vår kväll. 

6:e Juni

Publicerat: 2013-06-06 Kl: 20:32:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är det alltså Sveriges nationaldag och det har varit en underbar dag. Det började med två morgonpigga barn som inte tycker det är så skönt med sovmorgon:) Så upp vid sju och solen sken och termometern visade redan på 23 grader, det gillades skarpt. Hela familjen tig en tidig morgonpromenad vid nio tiden och handlade frukostbullar. När frukosten var i magen begav jag och barnen oss till Fredriksdal där vi mötte upp Malin och barnen. Vi spenderade flera härliga timmar där med fika, musik, djur och massa lek.
Efter vi sagt hej då till våra vänner promenerade vi hem medans vi mumsade på glass. Det var en liten kille som somnade med glassen i handen:) När vi kom hem byte vi ut vagnen mot cykel och tog oss ner mot havet. Vi avslutade denna fina dag med pizza på stranden. Kände på vattnet och njöt av solens värme, glada barn utom Elina som sov sig igenom hela cykelturen. Nu är vi åter i soffan framför tv:n. Älskar verkligen dagar som denna, samlat massa energi!!!!!!!

Ännu en solig dag

Publicerat: 2013-06-05 Kl: 22:48:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag var det skola på förmiddagen. Sedan möte jag upp mamma, vi handla med lite mat och satte oss i stadsparken. Där spenderade vi några härliga timmar medans det var full action i stan. Alla glada och lyckliga studenter som sjöng och skrek och var bara så lyckliga, att dem nu var klara med gymnasiet:) Dem fick en strålande fin dag med en klarblå himmel. Kommer så väl ihåg den lycka man kände i kroppen.
Vi fortsatte sen mot stan och kikade lite i affärer. Jag byte Ellions skor som tyvärr gick i sönder efter en månad. Men istället fick han ett par tuffa Adidasskor i svart/grönt/ vitt, riktigt coola:) Vi hämtade barnen tidigt från dagis och gick till Kärnanparken. Där blev det glass i stora lass, mys och massa bus med dem små. Vi avslutade med att sitta och titta på alla studenter som åkte runt på lastbilar, traktorer mm. Barnen vinkade och tyckte det var roligt att titta. Detta har varit en så härlig dag! Nu sover dem små för ett par timmar sen och jag hoppar nog också ner under täcket. Imorgon väntar äventyr med bästa Malin och alla våra barn och fira nationaldagen!!!!

Skoluppgifter

Publicerat: 2013-06-03 Kl: 19:14:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Då var det måndag och ny vecka. Började denna dagen med ett prov, kändes helt ok när jag lämnade in det. Hade sedan lite uppgifter som skulle bli inskickade. Eftersom solen sken så härligt så slog jag mig ner i stadsparken. Solen värmde gott i ansiktet och läxan blev gjord, kunde absolut inte klaga. Jag bara älskar att sommaren är på gång fastän den borde vara här på riktigt nu. Men dagar som denna så mår både kropp och knopp bra och det är så skönt och avkopplande i själen, love it:) hämtade sedan barnen och vi lämnade bara av jackor och väskor, tog med oss glass ut och mös i solen och lekte på lekplatsen tills Lars kom hem. Nu har vi slagit oss ner i soffan hela familjen, ny duschade och rätt trötta.
Mina busungar på dagis. Elina tog Ellion i famnen och sa till mig att fota dem:)
RSS 2.0