Vår lediga dag

Publicerat: 2012-08-27 Kl: 22:54:23 | I kategori: Vardag | 3 kommentarer


Dagen började med sovmorgon:) När vi gjort oss klara tog vi bussen till mamma och Rolle. Där vi bjöds på en god frukost, turkisk yoghurt, hallon, flytande honung, nötter,¨ny kokta ägg på en god bulle och te. Härlig start på dagen. Sedan var det en massa prat och barnen busade. Det är otroligt att dem nästan hela tiden ska hitta på något plocka böcker och cd-skivor från bokhyllan, hoppa i soffan, pilla på tv:n. Vid elva tiden städade vi undan och begav oss ut i solen. Skulle handla lite innan frisöbesöket.
Känns härligt att vara nyklippt och blev så nöjd. Är glad att jag hittat en sån bra frisörska.Jag kände genast att det var rätt och hon förstår hur jag vill ha det och kommer med tips och förslag. Idag fick jag henne att gråta:) hon frågade hur mamma och Rolles bröllop var. När jag sedan berätta att Michelle sjöng: För att du finns och att hon sedan koregraferat ett dansnummer som hon sedan lärt sina kusiner under kvällen, kunde min frisörska inte hålla tillbaka tårarna. Härligt med människor som kan vissa känslor så öppet.
Sedan blev det en fika i stan innan vi tog bussen hem. Tack mamma för en fin dag och för att du satt barnvakt ikväll.
Nu har jag tvättat en maskin och väntar på diskmaskinen ska bli klar innan sängen kallar.
Imorgon blir det jobb,dagis,skola, läkarbesök och sedan en tur ut på Väla för skojakt till Michelle.
 
Bilder från vår skogspromenad förra helgen.
 
 

Egentid och kvällsmys

Publicerat: 2012-08-26 Kl: 22:19:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Då var min jobbhelg slut. Det är långa dagar, 7-20. Men tiden går fort och det är att göra nästan hela tiden.
Nu sitter jag nyduschad och med morgonrocken på och myser i soffan. Familjen sover, ljusen är tända, teet i handen, mmm härligt. Jag tycker om att få lite egentid innan läggdags. Att få slappa i soffan, läsa en bok, titta på dem tvpogrammen som jag gillar, njuta av lugnet och tystnaden.
Jag har alltid tyckt om att läsa böcker men med barnen, jobb och alla vardagssysslor hinner jag inte riktigt ta mig tid till att koppla av och sätta mig ner och läsa. Jag kan inte ha en massa tankar och en massa måsten i huvudet om jag ska kunna läsa. Men jag har nu lånat en bok av min arbetskamrat, Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf.Så jag tror det blir några sidor ikväll. Är den riktigt bra och spännande kommer jag ha svårt att släppa den.
Imorgon är jag och dem små lediga. Vi ska börja dagen med frukost hos mamma,sedan blir det klippning för min del och på kvällen föräldramöte.
Nu säger jag God Natt och sätter boken i handen.
 
 
 

Full rulle

Publicerat: 2012-08-24 Kl: 09:24:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag år det då ( äntligen ) fredag. Jag jobbar ikväll och hela helgen mellan 7-20. Men det är ändå helt ok, tycker om mitt jobb men det blir många timmar och jag träffar inte familjen mer än 2 h på hela helgen. 
Här hemma myser vi fortfarande framför Barnkanalen med frukosten i magen. Dagis är inte förrän elva idag. Tycker om att kunna ta det lugnt och mysa med mina små hjärtan speciellt eftersom det inte blir så mycket av det i helgen. Eller myser och myser borde kanske skriva att det är bus till 100%. Ellion och Elina lever verkligen loppan här hemma. Hoppar i soffan, drar varandra i håret, springer runt och jagar varandra. Lyssnar inte på sin mamma, skrattar bara åt mig. Dem har verkligen bus i ögonen dem två. Sedan är dem som små änglar på dagis, Elina tar hand om lillebror, håller varandra i händerna, äter fint och bråkar aldrig med någon, jaja det är ju tur att dem sköter sig borta och är väluppfostrade:) 
Men dem är lika mycket Goa , fina och snälla som dem är Barnen Bus:)
Nä nu ska jag ringa och boka klipptid till mig. Sju veckor sedan nu och har man en lite kortklippt frisyr måste man nästan klippa sig var 6: e vecka, speciellt min nacke växer fort. 
 
 
 
 

Vardagen

Publicerat: 2012-08-20 Kl: 00:10:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ber om ursäkt kära blogg att jag glömt bort dig. Detta som jag tyckte om, att få skriva, dokumentera lite från mitt liv  har blivit glömt i vardagen. Nu är det jobb, dagis, skolan och allt annat som hör vardagen till. Jag hade glömt hur det var att ha denna vardagen med små barn, det var ju ändå 10 år sedan Michelle och Nathalie började på dagis. Vaaa skrev jag verkligen 10 år jodå det stämmer.  Som vi alla vet och vad vi alla säger, vart tar tiden vägen? Jag har lärt mig under åren att leva här och nu, njuta av vad livet ger mig just nu, eftersom tiden springer iväg. Men ändå står jag här idag med båda mina minsta hjärtan på dagis, Nathalie börjat femman och Michelle i sjuan. Jag vill stanna tiden här och nu, vara kvar här, minnas, vara nära. Vill inte glömma, vill inte att barnen ska växa. 
Ibland gör det så ont i mitt hjärta att veta att denna stund, denna tid inte kommer åter. 
Jag älskar mina barn och jag älskar att vara deras mamma! 
Lite av mina tankar denna kväll/ natt:)  jag har precis tittat på Sex and the city, filmen. Fick mina tankar och känslor att snurra. Härligt att få skriva ner dem, för snart knackar vardagen på dörren igen och jag åker åter in i vardagens dimma. 
God natt!!!!!!
RSS 2.0