Torsdag

Publicerat: 2013-05-23 Kl: 12:46:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Har nu landat i mammas soffa. Är lgh-vakt i 12 dgr. Köpte med mig en sallad och har nu avnjutit den framför tv:n. Köpte med mig en miniflaska loka med vattenmelon mm den var riktigt god.
Har varit i skolan några timmar på fm och vi har nu äntligen gjort klart vårt arbete i entreprenörskap, starta ett eget företag. Imorgon är det inlämning, sedan avslutar vi med bowling:) Ska slappa lite till i soffan innan jag ska vattna blommorna och sedan ta bussen tillbaka till stan och möta Nathalie, idag är det hennes tur att klippa sig. Igår blev jag blond, känns fortfarande väldigt ljust och konstigt när jag tittar mig i spegeln:)

Knäppisar

Publicerat: 2013-05-20 Kl: 14:21:29 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Godmorgon lördag

Publicerat: 2013-05-18 Kl: 09:58:27 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Denna dagen bjuder på blå himmel och sol. Vi har varit uppe sen halv sju, två pigga och glada barn tyckte det var dags att stiga upp. Så nu är frukosten i magen, insmorda och påklädda, tvätten i maskinen och nu vill vi ut:) Vi hade tänkt ha en familje dag ute med lite aktiviteter och i em till mamma och Rolle och fika. Imorgon åker dem på en härlig resa, kryssning och sedan några härliga dagar i Barcelona:) avis ja absolut:)

Egentid

Publicerat: 2013-05-05 Kl: 16:58:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Elina och jag tog bussen ner till stan och promenera längs med hamnen och mot Gröningen. Lite egentid, mamma-dotter-tid<3 Vi började med lite glass för den lilla damen.
Efter den sista bilden säger Elina; mamma nu vill jag inte bli fotad mer! Mammor kan vara jobbiga med den där kameran:) Sedan blev det lek på lekplatsen, tyvärr var olyckan framme och hon föll och slog sitt huvud och har nu två skrapsår. Så då ville hon hem. Men först ett stopp i glassaffären för lite mer glass, lite plåster på såret:)

Världens bästa Pippi

Publicerat: 2013-05-02 Kl: 19:20:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Här hemma är det sjukstuga för hela slanten. Min förkylning har satt sig i halsen och rösten försvinner ibland och Elina har fått feber och förkylning med hosta och Ellions koppor håller nu äntligen att torka. Så här ser det ut i soffan bredvid mig:)
Två trötta och utslagna barn. Nu hoppas jag bara på en lugn natt. När jag var i Ullared köpte jag två pippifilmer. Vi har en liten fröken här hemma som älskar denna lilla rödhåriga 9-åringen och alla hennes små bus. Hon kan sånger, repliker. Dessa filmer går varma här hemma och helst på repeat:) Tur att jag också tycker om Pippi.

Välkommen maj månad

Publicerat: 2013-05-01 Kl: 19:46:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Första dagen i maj har bjudit på sol och blå himmel, tack för det:) Det har varit en skön dag. Tvätt på morgonen och sedan lekplatsen med fika. Klättrade, hoppade på studsmattan och åkt "karusell".
Dem små somnade gott i soffan och jag städade och skrubbade balkongen och torkade av utemöblerna, så nu ska det bara inhandlas lite blommor, krukor och två dynor. Nu ligger maten i magen och det är visst en sambo som är sugen på glass nu:)
RSS 2.0