<3 Att Sakna <3

Publicerat: 2013-08-29 Kl: 09:25:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det gör ont i magen och ont i hjärtat. Tårarna är alltid nära. En saknad som jag inte kan förklara. Trodde det skulle vara bra att få sakna men allt blev så fel.Längtan är stor. Har aldrig kännt så här för men det kan också vara bra även om det inte känns så när jag lägger mig i sängen på kvällen. Tankarna snurrar och det är bara jag och mina tankar. Imorgon äntligen ska jag få kramas och pussas på min fina Älskling
 

Ett perfekt avslut

Publicerat: 2013-08-28 Kl: 21:14:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag tog mamma och Rolle med mig och barnen till Torekov, ett fantastiskt fint ställe. En mysig liten by vid havet, kullerstensgator, små mysiga hus, en hamn och massa små härliga restauranger. Vi åt kycklingsallad på en liten slänt ner mot havet. Glada fina underbara barn och det bästa sällskapet av mamma och Rolle. Det var så härligt att vara där tillsammans och bara njuta av kanske den sista sommardagen. Vi tittade på båtar, klättrade i träd, promenerare på dem små gatorna och avslutade med en glass i hamnen.
Nu sover alla barnen och jag ska krypa upp i soffan med en kopp te.

Vänskap

Publicerat: 2013-08-28 Kl: 15:44:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag försöker alltid se allt positivt, vill vara en glad och positiv person. Älska varje liten sak i livet och njuta här och nu. När man känner sig nere kan en liten sak betyda så mycket, en liten pratstund med en kopp te vara precis det man behöver. Idag fick jag ett sms från min vän Malin. Hon skulle till maxi och handla och undrade om jag också behövde handla så kunde hon hämta upp mig, så jag slapp cykla. Jag skulle ju handla så det tackade jag ja till. Blev så glad över hennes fina tanke, att hon tänkte på mig. Efteråt bjöd hon hem mig på en kopp te. Kände att detta var precis vad jag behövde eftersom den dåliga känslan i magen inte vill försvinna. Tack vännen min för idag<3 Är så glad och tacksam över vår fina vänskap!!!!

Att bara vara

Publicerat: 2013-08-27 Kl: 18:04:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är ingen bra dag. Känner mig nere, klump i magen och noll energi. Aptiten är borta. När jag mår dåligt är mina barn den bästa medicinen. Så när jag hämtat dem små och mellisen var i magen tog vi med Nathalie till skogen och matade ankorna. Så skönt att bara få gå där i lugnet och njuta av solen och se barnen skratta och busa tillsammans. Nathalie lekte med dem små, dem jagade varandra och plockade pinnar. Det var precis vad jag behövde idag.
Nu har barnen ätit. Ellion har satt sig bredvid mig i sängen och bjuder på choklad, mjölk och banan:) Ikväll blir det tidigt i säng för dem små och jag och tjejerna ska mysa i lugn och ro framför Idol och Svenska Hollywoodfruar.

Traktorlekplatsen

Publicerat: 2013-08-25 Kl: 13:43:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår ville Ellion till lekplatsen ute i Laröd men Lars och jag var trötta efter shoppingen på Väla. Lovade honom att vi skulle dit idag istället efter att Lars åkt mot Stockholm. Så sagt och gjort hoppade vi på cyklarna och trampade iväg. Vi började med en liten fika, banan och chokladbollar som Nathalie gjorde imorse. Solen skiner och himlen är blå riktigt härligt väder. Barnen busar och leker.
Min lilla fotomodell:)
Har en liten kille dom bara älskar att göra grimaser. Kvittar att mamma ber snällt att ge mig ett leende på ett foto iaf. Det är ju så roligt att buss hels tiden. Ikväll blir det tacomys, Nathalies önskemål. Men innan dess hoppas vi hinna med en träff med mormor och Rolle. Nä nu ska jag gunga;)

Lekdejt i skogen

Publicerat: 2013-08-24 Kl: 11:47:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår hade vi en underbar dag i skogen med våra fina vänner Malin, Ellioth och Elias. Vi mötes upp vid Våffelstugan. Det blev lite lek på lekplatsen innan vi intog en smarrig lunch, våfflor med grädde och sylt, dem var riktigt goda och onyttiga, men det var ju vårt fredagsmys:) Vi tog en lång promenad genom skogen, det tog lite tid med 3 busungar som inte hela tiden visste vad dem ville:) Ellion blev trött mot slutet och åkte vagn och somnade gott innan det var dags att gå hem. Elina och Ellioth gick så söt hand i hand den sista biten, sötnosar. Tack fina ni för en mysig dag!
Nu blir det en tur till Väla och sedan får vi nog släppa lös våra små huliganer på en lekplats.

Bio

Publicerat: 2013-08-24 Kl: 11:27:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I torsdags var jag, mamma och dem stora tjejerna på bio. Så mysigt att smitta iväg en vardag och titta på bio. Det borde vi göra oftare:) Det blev: Hur många kramar finns det i världen. Den var väldigt bra och tänkvärd. Per Moberg var riktigt bra. Det blev popcorn, varma chips och läsk och mumsa på. Det blev en hel del skratt och en del tårar.

Helg

Publicerat: 2013-08-22 Kl: 09:45:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lediga med dem små idag. Dem går nu bara mån-ons på dagis, så vi har långledigt varje vecka. Härligt tycker jag, kunna ta det lugnt. Vi startade denna torsdag med frukost framför barnkanalen. Elina tycker verkligen om det och sitter tyst och tittar medan Ellionvirvelvind inte kan sitta stilla. Idag blir det nog en rätt lugn dag hemma. Tvätt behöver läggas in, byta sängkläder, dammsugas och andra roliga sysslor. Ikväll blir det bio med mamma och dem stora tjejerna, Hur många kramar finns det i världen. Mysigt att smitta iväg på bio mitt i veckan:) Nu kommer Ellion och vill mysa lite, man får passa på när tillfälle ges.

Skolavslutning

Publicerat: 2013-08-18 Kl: 16:42:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I fredags var det sista dagen i skolan. 7 månaders studier är över. Kan inte fatta att det gått så fort, har lite delade känslor om det faktiskt. Trist att skiljas från klasskompisar, att inte gå till skolan mer. Men också roligt att förhoppningsvis komma ut och få jobba med något som gör mig glad. Är lite stolt över mig själv, gick ut med väldigt bra betyg och fint beröm från lärarna:) Det har varit så roligt och inspirerande att få haft så bra och duktiga lärare. På kvällen var vi ett par stycken från klassen som mötes upp för en bit mat. Vi satt på Harrys, åt God mat, drack och pratade i flera timmar. Vi har verkligen roligt tillsammans och det var trist att vi nu ska skiljas åt. Men vi kommer nog stötta på varandra i stan, sedan har vi varandra på Facebook och instagram:)
Min mumsiga oxfilé på toast!!!!

Familjepromenad

Publicerat: 2013-08-18 Kl: 16:16:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dem små blir så rastlösa när dem bara är inomhus, då blir det en massa bus, hoppande i sängar, slåss med varandra. Så ut ut ut med dem:) Så igår när det blev för mycket av allt så begav vi oss ut på en promenad. Vi drog med Michelle och Nathalie ut, är rädda att dem ska växa fast i sina sängar:) Elina hade redan allt planerat, glass och sedan en lekplats, det var bara att hänga på! Ellion var så trött så han missade allt det roliga, det slår aldrig fel, han somnar alltid när vi ska iväg på något roligt.
När vi kom hem blev det hemmalagad rabarberpaj, mm så gott. Ellion blev besviken att han missade lekplatsen så Lars och jag gick ut med dem på gården och avslutade med en promenad med hunden.

Stranden

Publicerat: 2013-08-02 Kl: 13:53:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är det alltså fredag och Lars sista semesterdag. Vädret är på topp, varma vindar, värmande sol och en behaglig temp på vattnet:) Barnen badar, leker och badar lite till. Lars och jag sitter och njuter i stolarna. Denna semestern har varit toppen. Bra väder, roliga utflykter, underbart besök från Australien, mysig semester med Stockholmstur, Vimmerby till fina vänner, besök till Astrid Lindgrens värld, många turer till stranden, glassar i stora lass, grillning, cykelturer och massa mysig tid tillsammans<3 Ska sätta mig en dag snart och skriva och sätta in foto på allt vi gjort. Skolan slutar om 2 v och innan dess har jag 2 prov och några uppgifter att göra och lämna in. Men nu njuter jag av denna dagen!!!!
RSS 2.0