Mysfrukost

Publicerat: 2012-10-30 Kl: 12:12:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vi började dagen med att ta itu med tvättberget. Usch så trist och alltid svämmar tvättkorgen över efter bara två dagar, men vad kan man förvänta sig med 6 personer i familjen:) Sedan blev det buss till dagis. Nathalie och jag lyxade till det idag med frukost på Espresso house. Efteråt gjorde vi lite ärende och tog bussen hem till tvätten. Annars bjuder inte denna dagen på mycket mer än så. Klockan halv tre hämtar jag dem små och då blir det full rulle igen, tycker det är konstigt att dem har så mycket energi kvar efter all lek och bus på dagis:) Men jag tycker alltid det är lika mysigt att få hämta dem. Dem kommer alltid springande med öppna armar och ett stort leende. Nä dags att gå till tvättstugan igen.

LOV

Publicerat: 2012-10-29 Kl: 23:47:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är det alltså måndag och det betyder att barnens lov har börjat. Vi inledde denna vecka med städ och sedan tog Nathalie, Elina, Ellion och jag bussen ut till Väla för lite shopping. Michelle stannade hemma med sin kompis F och hade en spa/sminkdag. För våran del blev det en mysig, busig, rolig och gnällig dag. En trött och gnällig Elina som vägrade sova fastän ögonen gick i kors:) Hon satt i vagnen och sa: jag ska inte sova, jag ska inte sova. Men till sist föll iaf dem blå igen och sov sedan gott i en timme. 
Med oss hem fick vi vantar, mössor, fleece halskragar, underkläder och lite annat smått och gott.

Städning-check

Publicerat: 2012-10-25 Kl: 20:55:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Imorgon är det äntligen besiktning av vår förra lgh. Gjorde det sista nu ikväll och Lars städa ur förrådet. Det tog ett par dagar att ta sig igenom alla rum,  fick hjälp av mamma och mina små i 2 dagar. Nu är det iaf över och vi kan lämna in nycklarna och njuta av vår nya fina mysiga lgh:)
I helgen blir det jobb, tråkigt att jobba helg men roligt att jobba igen efter att ha varit hemma i 2 veckor. Känner att jag behöver komma ut och få prata med lite vuxna och ha annat än trötta och gnälliga barn runt benen:) Det är ändå härliga tider jag fått, 14-20, sovmorgon och hemma i lagom tid på kvällen för lite mys framför tv:n. Har en förkylning i kroppen men hoppas att den håller sig lugn så att jag orkar jobba dessa dagar. Får stoppa i mig några Alvedon och hålla tummarna att det blir en bra jobbhelg.

Grattis mitt hjärta<3!

Publicerat: 2012-10-21 Kl: 22:25:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag för 13 år sedan föddes vårt första barn, vår första fina och älskade dotter. Efter att ha gått över tiden med två dgr hade hon bråttom ut till oss. Äntligen skulle vi få träffa denna lilla person som bott i min mage i 9 månader. All våran längtan och förväntan var äntligen över. 
13 år har gått fort och min lilla dotter är nu en tonåring på ca 1.71 m:) 
Jag älskar dig min älskade dotter och hoppas du hade en mysig födelsedag<3

Phuuu

Publicerat: 2012-10-15 Kl: 12:51:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Känns som det är första gången på 1 1/2 vecka som jag sitter ner och bara tar det lite lugnt( och har tid till bloggen) . Dem små sover och jag tog en kopp te och satte mig i soffan. Tar lite längre tid att packa upp när man har två små huliganer hemma, som INTE vill lyda mamma. Lite extra mycket bus i benen eftersom dem inte varit på dagis på mer än en vecka pga sjukdomar. Åhh jag trivs så himla bra i vårt nya hem, lite nytt har fått flytta in och det känns redan så hemtrevligt, vilket jag aldrig kände i förra lgh, fick aldrig till den där mysfaktorn.