Mina små tomtenissar

Publicerat: 2013-12-29 Kl: 12:50:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 
 
 
 
 
Foto från då vi klädde granen. Dem tyckte det var roligt, speciellt Ellion. Han var väldigt noga med var alla kulorna skulle sitta även om många hamnade på samma gren:) Några dagar innan jul var vi hembjudna till mamma och Rolle på middag och för att hjälpa till att klä julgranen, julpyssla och göra julgodis. Ellion klädde nästan hela julgranen själv med hjälp av mig och Rolle. Han var så söt och så duktig där han bar varje liten kula och tittade och begrundade var just den kulan skulle hänga, så frågade han Rolle om råd:) 
 
 
 
 

JulAfton

Publicerat: 2013-12-29 Kl: 12:32:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Julafton var vi hembjudna till mamma och Rolle. Matti och Jessica och barnen kom också dit. Det var mysigt att vara samlade med barnens kusiner. Rolle och mamma hade lagat och förberett all julmat och vi började dagen med en jultallrik. Sedan var det dags för den årliga julfikan framför tv:n, Kalle och hans vänner gjorde sin entré:) Vi samlades alla framför tv:n och mumsade på papparkakor, lussebullar och glögg.
 
 
Fina kusinerna!
 
Vi blev bjudna på en underbart god kalkonmiddag med rödkål, sås, potatis och brysselkål, mm så gott det var.
Än en gång var alla barnen otåliga och ville så gärna öppna sina julklappar som låg och väntade under julgranen. Timothy och Linn satte sig och började läsa på paketen och Elina och Milo hjälpte till att dela ut men då plötsligt knackade det på altandörren och vem stod där om inte självaste Tomten. Barnen nästan bokstavligt hoppade upp i soffan men inga tårar iaf. Tomten hade en liten säck med julklappar till alla barnen. Mina små vågade inte själva gå fram men Milo var en liten tuffing som pratade och hjälpte tomten hela tiden:)
 
 
Milo gav Elina sin så hon slapp att gå fram till tomten!
 
Vi fick alla barnen att stå fint bredvid Tomten.
 
 
Nu var det äntligen dags att öppna alla klapparna. Barnen blev så glada och nöjda. Men gladast blev nog ändå Michelle och Nathalie när dem öppnade sina paket med konsertbiljetter till The Fooo. Det var skrik och tårar och ännu mera skrik. Härligt att se dem så överlyckliga.
 
Det var en riktigt mysig och härlig julafton. Tack mamma och Rolle för en riktigt fin jul med god mat och gott sällskap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 December

Publicerat: 2013-12-29 Kl: 11:49:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I måndags kom barnens farmor och Torsten för att fira jul med oss. Egentligen skulle vi åka ner till dem men vår bil var inte körvänlig så dem packade in all julmat och alla paket och styrde snällt mot Helsingborg. Det blev en riktigt mysig kväll med massa god mat, ett härligt gottebord och massa fina julklappar till barnen och oss:) När Torsten anlände från jobb var maten färdig och vi slog oss alla ner till bords och intog en härlig julmiddag tillsammans.

 
 
Barnen var lite otåliga och ville så gärna öppna sina julklappar som låg så fint under julgranen:) Så när maten var undan plockad och tallrikarna diskade så var Michelle och Nathalie redo att börja dela ut julklapparna till oss. Elina och Ellion satt spända i soffan med ett stort leende. När Ellion fått några stycken blev han mest förvånad att det var fler till honom, han la dem fint i en hög i soffan och väntade snällt till han fått alla innan han började öppna.
 
Barnen blev så glada över alla sina fina julklappar. Tack snälla farmor och Torsten för allt fint barnen och vi fick!
 
Gottebordet framdukat!!!
 
 
Vi somnande alla sen gott och var alla väldigt nöjda efter en mysig kväll.
 
 

Pysselstuga

Publicerat: 2013-12-27 Kl: 12:09:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 
I julklapp fick Elina lite pyssel, en låda med armband. Så nu har vi limmat och dekorerat dem alla 10 st. Elina hade nog kunnat fortsätta i evigheter:-) Jag själv tycker också om att pyssla, så det är riktigt roligt med en dotter som älskar det<3. I julklapp gjorde hon armband till mormor, Rolle, farmor och Torsten. Nu sitter hon här bredvid och vill rita eller leka med lera:-) Så nu får jag väl hämta papper och lite pennor.

GOD JUL<3

Publicerat: 2013-12-25 Kl: 15:00:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 
RSS 2.0