JulAfton

Publicerat: 2013-12-29 Kl: 12:32:43 | I kategori: Allmänt


Julafton var vi hembjudna till mamma och Rolle. Matti och Jessica och barnen kom också dit. Det var mysigt att vara samlade med barnens kusiner. Rolle och mamma hade lagat och förberett all julmat och vi började dagen med en jultallrik. Sedan var det dags för den årliga julfikan framför tv:n, Kalle och hans vänner gjorde sin entré:) Vi samlades alla framför tv:n och mumsade på papparkakor, lussebullar och glögg.
 
 
Fina kusinerna!
 
Vi blev bjudna på en underbart god kalkonmiddag med rödkål, sås, potatis och brysselkål, mm så gott det var.
Än en gång var alla barnen otåliga och ville så gärna öppna sina julklappar som låg och väntade under julgranen. Timothy och Linn satte sig och började läsa på paketen och Elina och Milo hjälpte till att dela ut men då plötsligt knackade det på altandörren och vem stod där om inte självaste Tomten. Barnen nästan bokstavligt hoppade upp i soffan men inga tårar iaf. Tomten hade en liten säck med julklappar till alla barnen. Mina små vågade inte själva gå fram men Milo var en liten tuffing som pratade och hjälpte tomten hela tiden:)
 
 
Milo gav Elina sin så hon slapp att gå fram till tomten!
 
Vi fick alla barnen att stå fint bredvid Tomten.
 
 
Nu var det äntligen dags att öppna alla klapparna. Barnen blev så glada och nöjda. Men gladast blev nog ändå Michelle och Nathalie när dem öppnade sina paket med konsertbiljetter till The Fooo. Det var skrik och tårar och ännu mera skrik. Härligt att se dem så överlyckliga.
 
Det var en riktigt mysig och härlig julafton. Tack mamma och Rolle för en riktigt fin jul med god mat och gott sällskap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: mamma

Tack själv, det var helt underbart att få ha er alla hemma <3. En underbar jul <3 puss och kram

2014-01-02 @ 11:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0