Stockholm here we come!!!!!!!!

Publicerat: 2013-07-23 Kl: 11:07:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är vi på väg mot huvudstaden och det har vi varit sedan 6 imorse. Det har gått väldigt bra och vi har stannat för lite frukost. Dem små fick sträcka på benen, leka på lekplatsen och så toabesök. Nu är vi på väg igen och kommer vara framme tidigare än tänkt. Ellion har sovit en stund och nu har Elina slocknat:) Vi har med dem bärbara dvd:erna och Alla Pippi filmerna, bästa sällskapet och sysselsättning för barnen, kanske inte roligt för oss andra som måste höra dem om om och om igen. Tänk att Pippi kan vara så bra. Nu ska jag ta fram lite fika, chokladbollar, muffins:) är det semester så är det:)

Allsång

Publicerat: 2013-07-13 Kl: 10:55:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är det lördag och solen skiner där utanför fönstret. Just nu är det tvätt som står på schemat men så fort vi är klara ska vi möta upp mamma/mormor och barnens kusiner för lite lek. Blir kanske stranden, barnen älskar det och dem roar sig själva så bra där. I onsdags tog jag, mamma och Elina till Skurup, det var allsång i stadsparken. Vi hade packat ner lite kex, ost, melon och jordgubbar och filtar. Elina tyckte nog tågresan på ca 1,5 h var lite lång men väl framme hade hon roligt, dansade, spexade, kramades, åt och åt och åt:) Det var en hel del folk och solen kom fram lagom till att det skulle börjas sjungas.
Det blev en sen kväll för lilltjejen men hon hade det så roligt sa hon till oss på väg till tåget:) Tack mamma och Elina för en härlig kväll!!!!!!

Sjukstuga

Publicerat: 2013-07-09 Kl: 18:19:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ligger i sängen och är så kass. Har bara ork knappt att gå från sängen till toa. Maginfluensa deluxe:( Kommer inte ihåg senast jag hade det men tror inte jag mått så här dåligt för, influensa+maginfluensa= dålig kombo! Bli servad av Nathalie och Michelle, så skönt att dem rycker in när mamma är sjuk, tar hand om dem små och ger mig dryck efter dryck efter dryck. Gårdagens avkoppling:
Till dagens vila:
Ute skiner solen och idag skulle vi få övernattningsgäster, Linda och Arthur och barnen skulle komma och vi skulle visa Helsingborg. Blev så himla besviken när det var tvunget att ställas in. Dem åker hem på lördagsmorgon. Hoppas vi kan få träffas en gång till och säga Hej då!
RSS 2.0