Vår Sommar 2013

Publicerat: 2013-10-24 Kl: 12:02:21 | I kategori: semester | 3 kommentarer


Nu tänkte jag äntligen sätta mig ner och skriva om vår sommar och allt vi hann med att göra. Det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa, minnas och se på bilderna. Denna sommar hade jag ingen direkt ledighet pga att jag hade skola och praktik hela sommaren. Avslutade min praktik den 5 juli och resten av juli hade jag bara skola måndagar och tisdagar, så det fanns ju tid att mysa och umgås med familjen och vänner. Vi hann med så himla mycket roligt under sommaren. Besök på Tosselilla sommarland gånger 2, Härlig midsommarfirande i Sofiero , Många lekparks häng, Cyklade mycket , Härliga dagar på stranden, En avkopplande campingtur i Mellbystrand, Ett underbart familjebesök från Australien, En heldag på Ven med cykling, skratt, sol och det bästa sällskapet, Ett par härliga dagar i Stockholm där det blev Skansen, shopping, Gamla stan, Ett underbart besök i Vimmerby hos bästa vänner som bestod av Astrid Lindgrens Värld, grillning, shopping, vin, glada barn, glada föräldrar och massa prat. Det var en härlig sommar med mycket underbara minnen som vi lämnade bakom oss igen när Augusti kom med skola, jobb och dagis.
Här kommer nu ett bildregn som visar det bästa av sommaren.
 
Tosselilla Sommarland 1.
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar i Sofiero med mamma, Rolle, Malin och barnen.
 
 
 
 
 
 
 
Besök från Australien.
 
 
 
 
 
 
 
 
En underbar dag på Ven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag på Tosselilla sommarland 2.
 
 
 
 
 
 
 
 
Camping i Mellbystrand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår Stockholmstur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besök hos Bästa vänner i Vimmerby.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tackar sommaren 2013 för de underbara dagarna i solen, skratten, glädjen, minnena vi bär med oss mot hösten som nu har anlänt. En höst som kommer innebära massa nya och spännande utmaningar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnens helg

Publicerat: 2013-10-23 Kl: 10:58:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I lördags överraskade jag Lars med en övernattning med god mat, avkoppling och bad. Jag hade ordnat med barnens farmor och Torsten att dem skulle vara hos oss kl 12. Dem var så snälla och ställde upp och passa våra barn. Så Lars och jag lämnade Helsingborg kl 13. Mer om det i ett annat inlägg:) Farmor hade köpt med muffins och tekakor. Dem skulle gå till skogen och ha picknick, plocka löv, leka och busa. Dem hade haft det riktigt roligt och mysigt allihopa. Wilma fick också följa med, kan tänka mig att det var en glad hund som gick med på promenad och fick höra att även hunden fick muffins:)
Dessa fina bilder tog Michelle<3 Dem hade ätit pizza och myst framför tv:n. Lekt massor på rummet, byggt torn och även hunnit med en tur på söndagen ute i regnet. Låter som en rolig helg. Tack farmor och Torsten för att ni passade våra fina barn<3

Höstpromenad

Publicerat: 2013-10-18 Kl: 22:27:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När vi hämtade barnen på dagis i onsdags så var Elina och några andra barn ute och samlade massa löv som dem trädde på en ståltråd, det skulle bli fina höstkransar:-) Så innan middagen idag så gav jag förslag till dem små att gå ut och göra lite kransar, hela familjen nappade på det. Lars hämtade ståltråd i källaren och vi andra letade pinnar på gården sedan begav vi oss iväg efter fina löv i alla dess färger. Det blev fort kallt och mörkret började falla, så vi får fortsätta en annan dag. Vi hade en mysig och rolig promenad, mysigt när alla är tillsammans<3

Fredag

Publicerat: 2013-10-18 Kl: 13:45:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Äntligen fredag. Fastän jag inte jobbar så är det skönt när fredagen anländer,Inga tider att passa, Alla är lediga och vi kam bara vara tillsammans. Idag har vi varit på öppna förskolan nere i stan. Så stora ytor för barnen att röra sig på, massa roliga leksaker och trevlig personal. Det blev lek, pyssel, sång och avslutades med en fika. Idag skiner solen och vi tog cykeln idag. Det blev ett riktigt bra benpass för mig:-) motion motion, tänker jag upp för alla backar pressar mig själv att sitta ner. Cykel, cykelkärra, två barn det blir några extra kilo att dras med:-) Det är en väldigt speciell helg som väntar, som jag längtat. Mer än så kan jag inte säga:-)

Bakdag

Publicerat: 2013-10-01 Kl: 22:46:38 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


På söndag ska dem stora tjejerna ha kalas för släkten. Så idag blev det lite bak, kanelbullar och mockarutor. Har gjort en att-göra-lista till denna vecka, för att hinna med alla måsten. Och idag var det bak, löprunda och föräldramöte på listan och allt är nu gjort:) På torsdag blir det småkakor med hjälp av alla barnen:)
När mamma kört hem och dem små hade blivit nattade bäddade jag ner mig under filten med en kopp te och tillbehör.
RSS 2.0