Rockar loss

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 09:40:02 | I kategori: Barnen | 0 kommentarer


Hur högtalaren dundrar Hits For Kids och barnens ansikten lyser upp. Det är dags att DANSA, något dem små tycker är så himla roligt. Det blir en massa bus och skratt med storasyster Michelle.
Skönt med mysig start på dagen innan dagis och jobb väntar. Nu blir det frukost!





Dagens shopping

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 18:37:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Regnet har fallit utan för fönstret hela dagen. Men vi trotsade vädret och cyklade iväg till Maxi och Skopunkten. Det blev skor till dem två minsta. Vi köpte skor till Elina i höstas stl 23 och förra veckan kände jag efter var hennes tår slutade, oopps, stackars liten, ända framme. Hon hade inte sagt något, tycker att det måste ha gjort ont. Nu hade hon stl 25:)
Helgen har bjudit på trevligt besök av min Kusin och Moster. Dem skulle hämta vår vagn och bilbarnstol, som dem köpt av oss. Min Kusin väntar sitt första barn om ca 8 veckor, så spännande och roligt. Jag gav henne även en del kläder efter Ellion. Vi pratade en massa och fikade på hallongrottor och äppelkaka med vaniljsås.

En avkopplande stund

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 14:02:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Barnen sover gott och mamman i huset har slagit sig ner i soffan med en kopp te och digestivkex. Sappar lite på tv;n och ska strax kolla runt på nätet efter klänningar. Är ju på jakt efter den perfekta klänningen till mammas och Rolles bröllop i sommar. Jag är väldigt petig och noga ,det ska kännas 100 % rätt. Så jakten får fortsätta nu medans mina små sussar gott.




Mina sömntuttor

Lekdejt i parken.

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 13:52:56 | I kategori: Barnen | 0 kommentarer


I söndgas träffade vi våra vänner Malin och Ellioth för lite lek. Tyvärr somnade Ellioth på vägen, annars brukar det vara min lilla prins som är den som sover sig igenom lek, promenader eller fikor:) Så Elina och Ellion fick busa själva. Dem fick låna Ellioths sandleksaker, vilket Ellion uppskattade, gräva och kasta sand är väldigt roligt. Elina ÄLSKAR att åka rutchkana. Så det blev väl en sådär 500 ggr upp och ner. Malin och jag snackade en massa. Det var backluckeloppis bredvid lekplatsen, så det blev en runda in där. Skulle inte ha något men alltid roligt att se vad det finns. Malin fyndade ett par gummistövlar till sin lilla sömntutta, 10 kr. var rätt roligt för vi hade precis pratat om att hon skulle ut till Maxi och köpa ett par och runt hörnet står det precis likadana som hon tänkt köpa i stl 21:) Sedan traska vi hemåt, mina små började bli väldigt trötta och så skulle vi ha mamma och Rolle på besök.






Mammas goda bröd

Publicerat: 2012-04-14 Kl: 16:45:25 | I kategori: Mat & recept | 0 kommentarer


Idag vaknade vi till strålande sol och termometerna visade 12 grader. Vi bakade imorse, mmm doftade gott i hela lägenheten. Detta fantastiskt goda och lättbakade brödet älskar hela familjen, så tyvärr tar det slut väldigt fort. Man kan inte sluta äta:) Det ska inte jäsa och man blandar bara ihop alla ingredienserna och sedan in i ugnen i 1 h.  




Resultatet. Liknar nästan en sockerkaka:)





Sedan fick dem små massa ny energi och kom körandes tillsammans.




Syskonkärlek!


Bildbomb

Publicerat: 2012-04-13 Kl: 11:12:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Här kommer lite bilder från i söndags, när vi hade trevligt besök av Lars bror och barnens kusiner. Efter att vi fikat på kladdkaka med grädde ville barnen gå till lekplatsen. Nu hade vädret blivit bättre och solen tittade fram. Barnen lekte en massa och skulle prova allt som fanns på lekplatsen. Det var roligt att se kusiner ha så roligt tillsammans eftersom dem inte träffats sen i julas:)

















Vi hade en riktigt härlig eftermiddag i parken och dagen avslutades med en familjepizza.



Glad Påsk

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 10:18:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dem hade lovat snö här i helgen och visst blev det så:( har nu snöat i ca 2 h. Vi har inga planer för dagen. Det blir en lugn påsk. Imorgon får vi besök av Lars bror och barnens kusiner. Så jag ska baka någon kaka att bjuda på. På måndag ska vi åka till svärmor på middag.
Hoppas ni alla få en mysig påsk med familj och vänner!

Många timmar på barnakuten

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 10:10:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ellion har varit dålig sedan förra helgen. Började i lördags med diarré och hög feber. På söndagen fortsatte det och nu började han även att kräks. På måndagen avtog kräkningarna men han var fortfarande dålig, slö och ville inte äta. Han fick stanna hemma från förskolan hela veckan, så typiskt att han skulle bli sjuk nu under inskolningen. I onsdags kräkts han igen, det stod som en fontän ur munnen. Stackars liten<3
Eftersom det inte blev någon förbättring gick jag till akuten med honom igår.
Vi fick eget rum och jag skulle ge honom vätskeersättning i 1,5 h. Försökte även få i honom lite rån med smör. Han var så trött och ville bara sova, skrek hysteriskt varje gång personalen kom in:) I Samråd med läkaren bestämde vi sedan att lillkillen skulle stanna i 4 h och få dropp.
Han var så duktig hela dagen, satt i mitt knä hela tiden och sov från och till.
Efter ca 10 h fick vi gå hem. Men blir det ingen förbättring med mat och diarrén skulle vi komma igen.
Gör så ont i mammahjärtat när barnen är sjuka.

RSS 2.0