Sköna roliga och mysiga helg.

Publicerat: 2012-05-21 Kl: 23:28:23 | I kategori: Allmänt


Denna måndag har bjudit på strålande sol. Michelle och Nathalie hade studiedag idag. Efter frukost gick vi ner till stan på jakt efter klänningar till flickorna. 2 av 3 lyckades vi hitta:) efter att vi letat i varenda affär så gav vi upp om att hitta en klänning till Nathalie, hon blev ledsen och besviken men jakten får fortsätta en annan dag. Vi tog bussen hem till mamma som bjöd på rabarber/jordgubbspaj, Mmmm gott.

Denna helgen har bjudit på mycket skratt och mys:) I fredags kom min storebror med familj upp. Alla tjejerna åkte ut till väla för att shoppa till bröllopet. In och ut i alla affärer, prova klänningar, massa skratt och en liten fika innan vi begav oss hem till dem andra som väntade hemma hos mamma. Där blev det grillning.
Lördagen började med en god frukost ute med mamma och Åsa. Vi körde runt på landet och tittade i små mysiga butiker. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge, hade riktigt ont i magen, kändes som man varit på gymet:) vi avslutade dagen med en varm choklad och en gräddbulle nere i hamnen.
Söndagen bjöd på värme och sol. Nathalie och jag var på familjeyoga utomhus i en riktigt mysig trädgård som ligger precis vid en å. Så härligt! Samlade en massa härlig energi denna eftermiddag. Lars och dem små möte upp oss och vi åkte hem och åt. Det var så fint väder och vi ville ut igen. Så vi tog bilen ner till hamnen och tittade på båtar och åt glass innan vi möte upp Michelle som kom med tåget.
Vi var alla så trötta och glada efter en fantastisk helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0