Underbara helg

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 12:15:11 | I kategori: Allmänt


Shopping, fika, glada barn, lekplats, sol och glass, dem sakerna innehöll våran helg. Fredagen inhandlades lite mat och annat gott till helgen och Michelle åkte till Filippa, sitt "andra hem". På lördagen åkte Nathalie ner till Niki i Malmö. Hälften av barnaskaran var iväg och bara dem små busungarna hemma, så vi tog en tur ut till Väla. Lars behövde inhandla lite nya byxor och tröjor. Elina och Ellion blev lite busiga efter ett par timmar och ville springa av sig. Ellion hänger gärna med Elina på bus och skrattar av glädje när dem springer iväg, det finns nog inget roligare än att bli jagad:) Det blev middag ute. På kvällen blev det film, mys och choklad med min älskling.
Så var söndagen här, solen sken utanför fönstret med det var ändå kyligt i vinden. Sofiero har byggt en lekplats i ära till våran nya prinsessa Estelle. Elina ÄLSKAR ju lekplatser, så klart hon skulle få leka "kungligt". Sofiero är en stor vacker trädgård/park som ligger med utsikt över havet, så vackert och så rogivande att gå runt i denna vackra miljö. Vi avslutade dagen med en smarrig glass och sedan körde vi hemåt för att grilla.

Denna helgen samlade jag en massa ny och härlig energi. Nu är det en ny vecka och nya tag. Snart bär det iväg till jobb, 13-20.30. Önskar alla en underbar start på denna vecka. Kram 











 
Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Upp och ned, blir tokig på den där nacken men de dagar, som idag, som det är nästan bra så är jag lycklig :D Kramar!!

2012-05-14 @ 15:24:09
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0