Lalandia

Publicerat: 2014-07-21 Kl: 09:45:18 | I kategori: Allmänt


I fredags packade vi barn och massa packning i bilen och styrde mot Malmö för att hämta Nathalie och sedan körde vi vidare mot Danmark och Rödby. Vi spenderade 3 härliga dagar på lalandia. Vi checkade in och fick nyckeln till stugan. Satte in alla sakerna,  bäddade och åt lite innan vi intog badlandet:-)
 
 
 Vi badade i ett par timmar innan vi återvände till stugan och det blev en sen kvällsmat så Lars och jag köpte hem pizza. Sedan blev det lite yatzy och snacks innan vi alla hoppade i säng redo för en ny baddag:-)
 
 
 
Det var en riktigt härlig helg med dem bästa! Massa massa massa bad, lek och bus. God mat, spel och familjetid. Barnen verkligen älskade det och dem små var så duktiga och lärde sig hoppa från kanten själv och att hålla andan under vattnet och åka rutschkana själva. Både Lars och jag kunde leka och åka rutschkana med dem stora också, då vi alla turades om att passa dem små:-) Vi hade alla en riktigt rolig helg tillsammans och dem små ville INTE hem! Vi avslutade helgen med lite mera bad och sedan åt vi pizzabuffe innan vi alla 6 hoppade in i bilen och styrde hem igen<3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0