Pysseldagar

Publicerat: 2013-11-01 Kl: 22:04:15 | I kategori: Allmänt


Denna vecka har dem stora tjejerna höstlov. Dem har varit med kompisar och Michelle har varit på konfirmationsläger. Men vi har hunnit med en massa mys, bak och pyssel i veckan också. I tisdags bakade vi lussekatter och Michelle och dem små gjorde halloweenkort till mormor och Rolle.
 
 
 
På eftermiddagen blev vi hämtade av mamma, hon bjöd på middag. Emilia var på besök och vi spelade spel, fikade på lussekatter och smoothie och skrattade riktigt mycket. En riktigt mysig och rolig kväll. Var hemma halv elva med 3 trötta barn. Sedan har vi gjort pärlplattor i tre dagar. Elina och jag iaf, Ellion tycker det är roligt i två minuter sedan vill han göra annat. Nu har vi massa fina konstverk i barnens rum. Det finns hästar, grodor, hjärtan, stjärnor, hundar och apor i alla regnbågens färger. Och några ligger i köket och väntar på att strykas:)
Så har vi även gjort en fin liten pumpa som står på balkongen. Den får jag vissa vid ett annat tillfälle! Imorgon ska Michelle och jag till Göteborg. Ska bli så mysigt. Första gången vi gör något bara vi två. Vi ska sova på hotell, träffa en vän till Michelle, fika, gå lite i butiker och avsluta med lördagsgodis på hotellrummet framför tv:n.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0