Till "momo"

Publicerat: 2012-11-03 Kl: 16:21:00 | I kategori: Vardag


Sedan vi flyttade tror Ellion att vi ska till mormor varje gång vi kommer hem:) Momo, momo säger han hela tiden. Och när jag säger att det är vi som bor här, höjer han upp armarna och axlarna och säger; momo nääää! Min mamma har varit väldigt förkyld och haft en hemsk hosta i en vecka nu och innan dess har vi inte träffats på en vecka. Så idag kunde hon äntligen prata och vi åkte dit på en fika, gissa vem som blev glad:) Så det blev ett par timmar med massa bus och en riktigt god(onyttig) fika. Nu är vi hemma igen. Dem små sover med Lars medans jag slappar i soffan framför tv:n och datan. Idag är det även tvättdag, IGEN! Inte den roligaste sysslan en lördagskväll men här är ont om tvätttider, så man får passa på.
Dem stora tjejerna stannade kvar hos mormor och Rolle. Dem skulle hyra film och äta godis. En riktig tjej/snyftar film.  Rolle sätter sig nog framför datorn eller i köket med kvällsposten;)
Nu måste jag springa ner i tvättstugan.
Trevlig Lördag!!!!!
 
 
Kommentarer
Postat av: Malin S

Hihi... ja, det är inte alltid så lätt att förstå allt när man är liten. I den lägenheten vi flyttade ifrån bor nu Wilmas kompis, och i början var det lite konstigt för henne att det var massa andra saker där och att VI ggick därifrån. Inte lätt! Tur att de vänjer sig så fort med det mesta :)

Svar: Nä det är inte lätt att vara liten:) jag tycker han är söt när han pekar, ser så frågande ut och alltid är det samma port han pekar på:) men aldrig någon mormor hemma:) kan inte vara lätt för din dotter art Nu bor hennes kompis där istället, måste kännas konstigt:)
Sophie Ekman

2012-11-05 @ 15:52:11
URL: http://www.malinstolt.com/
Postat av: i min lilla lilla värld

hiuhihi Dessa underbara barn

Svar: Ja dem är för goa:) undrar bara var han fått det ifrån, tycker väl det liknar mormors port:)
Sophie Ekman

Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Ja det känns super :D Kikade också på sitsen men Lovisen är redan för tung, hihi! Stor tjej vi har :D

2012-11-06 @ 20:47:38
URL: http://madeleines.se
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Ja dom är grymma på att lära sig, dom små. Så häftigt är det. Ja Elliot äääälskar dagis. Jag är lite orolig för vad han kommer säga sen när vi blir fyra och han bara får gå 15 timmar i veckan, kommer nog inte vara så poppis. Han har ju skaffat nya kompisar och trivs som fisken i vattnet, frågar efter "åka till dagis?" på helgerna och ja, han älskar det verkligen.. Skönt! :)

2012-11-06 @ 21:46:35
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0