Härliga Lördag

Publicerat: 2012-11-10 Kl: 21:32:34 | I kategori: Allmänt


 
Efter att vi intagit en god frukost klädde vi på oss för en promenad, tänka sig Hela familjen följde med idag:) Vi gick genom skogen och ner mot havet och strandpromenaden. Lars tog först en löparrunda och mötte upp oss sen. Ellion somande ganska snabbt i cykelkärran, redan när jag tog på honom ytterkläderna stod han och gäspade:) Det var härligt höstväder men lite blåsigt ner vi kom ner till havet. Elina fick hoppa av vagnen och springa runt, en trött tjej som vägrade att sova.
Här poserar Elina med Henrik Larsson:)
Vi fortsatte mot Gröningen och Piratlekplatsen. Där blev det en massa lek för både stora och små. Ellion vaknade lagom till leken. När vi var nöjda( rättar sagt när vi vuxna var nöjda och hungriga) gick vi vidare hemåt, inom Hemköp för fika och lite gott till kvällen. Vi var nu alla rätt så trötta efter en lååång promenad på ca 3 h. Så det var gott med lite kladdkaka och julmust hemma i värmen.
Tjejerna slappar i solstolarna.
 Pappa och son tittar efter båtar,
Nu ska jag avsluta här och mysa ner mig i soffan med resten av familjen. Coca och cheezballz blir det onyttiga vi njuter av denna lördag:)
 
 
 
Kommentarer
Postat av: mormor

Mormors lilla sötnos :-)...puss hjärtat

2012-11-12 @ 21:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0