En dag på vift.

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 21:29:11 | I kategori: Vardag


Kl 06.00 slog Ellion upp sina blå, det tyckte denna mamma var lite väl tidigt. Fick han att somna om till halv åtta. Idag stod det utflykt på vårat schema. Vi åkte till Eslöv och dem stora tjejerna och en kompis skulle till badhuset. Jag har aldrig varit i Eslöv förr men hade hört om deras äventyrsbad och så jobbar Lars just nu där. Det blev en resa på ca 1 h med tåg och buss. Vad gör man inte för att ens barn ska ha ett roligt lov:)
 
 
Ellion älskar verkligen att åka buss, så spännande att få sitta på eget säte och kunna titta ut på allt som man åker förbi.
 
Eftersom det var lov denna vecka så sa personalen på badet att det kommer Massor med folk, så jag ville inte vara där själv med dem små. Vi får åka dit en annan dag med pappa. Men det gjorde så ont i hjärtat när Elina stod och titta på alla som badade och jag fick ta henne därifrån i tårar. När flickorna gått in begav vi oss mot centrum. Vi gick i lite affärer, det blev 2 st pyjamaser, en tunika från KappAhl och en runda på Lekia, där fick en polisbil och en ambulans följa med hem. Nu började barnen bli trötta så snabbt in på Coop för lite mat sedan tog vi bussen till Lars jobb.
Spännade att besöka pappa på jobb. Mycket att titta på, massa maskiner, spikar och brädor överallt:) Så fick dem hjälpa till att städa och samla upp en massa bråte. dem ville inte sluta, så himla duktiga.
Men efter så många timmar ute och ingen direkt vila så tog det inte lång stund innan dem sov gott i bilen. Flickorna hade haft det roligt på badhuset och det blir ett nytt besök för hela familjen snart.
 
Imorgon fredag och jobb. Så nu ska jag strax hoppa i sängen. God Natt!!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0