Vårpromenad

Publicerat: 2012-03-02 Kl: 14:16:52 | I kategori: Vardag


Välkommen härliga fredag. Denna dag bjuder på solsken och nästan vindstilla. Det är dagar som dessa jag njuter lite extra mycket att vara mammaledig. Vi bestämde oss efter en lite sen frukost att gå ut och gunga. Härligt härligt härligt.
Elina är så duktig på att gå och verkligen älskar det. Även om det ibland tar lite tid och hon gärna vill titta på allt:) hon pratar hela tiden och hennes ordförråd blir bara större och större. Hon hade sin mobil med ut idag och hon "ringde" mormor och berättade att hon gungar och åkte nu rutschkana och att Ellion tittade på henne, avslutade med puss puss mormor:) Gullungen min. Hon fick även denna soliga dag inviga sin nya jacka.
Ellion har fått ny vagn och verkar som han tycker det är riktigt roligt att åka i den, han ser ju så mycket mer nu, ingen syskonsits som är i vägen. Den är så lätt och smidig. Jag är riktigt nöjd. Ska iväg på tisdag och inhandla en ståbräda till Elina.
Nu är vi åter hemma och Elina somnade precis i soffan och Ellion sover gott ute på balkongen.

 

Kommentarer
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Skärgårdsliv

Ja nu är vi påväg tillbaka, underbart! Usch vad trist det är att vara sjuk... Ser ut som om ni haft en mysig dag i solen, älskar Elinas jacka, hihi. Kram!

2012-03-02 @ 18:33:02
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0