Dagen är kommen....

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 23:19:40 | I kategori: Allmänt


Då lilleman ska börja på förskolan. Dagen då jag ska släppa taget, dagen då någon annan ska ta hand om honom. Trösta honom när han är ledsen, mata honom, leka och busa med honom. Usch detta känns så fruktansvärt jobbigt. Jag har aldrig haft denna känsla med dem andra. Med Elina så valde jag själv att hon skulle börja på förskolan, jag hade jobbat med känslan att lämna iväg henne. Det var inte lätt och det tog tid men när hennes dag var här då var både hon och jag redo, hon var ju 20 månader och Ellion är bara 14 månader. Min lilla prins , min lilla solstråle, min lilla bebis.
Imorgon ska vi alltså börja inskolningen. Då ska jag vara med mellan 9-14, samma tid fredag och måndag. Sen ska han vara där själv fr.o.m. Tisdag.
Hoppas bara han klarar det bra, han är inne i en mammaperiod, det gör det ju inte lättare varken för honom eller mig:(








Kommentarer
Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Det kommer säkert gå jätte bra!!



Om du är sugen på att vinna en massa smoothies till din lille kille får du gärna titta in hos mig och vara med och tävla!



http://hannadidrikson.blogg.se/category/tavling.html

2012-03-15 @ 22:21:42
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/
Postat av: sar

Heheh känner igen det där med inskolningen,då min son också börjaade inskolas i tisdags:P Men hoppas det går bra för honom:)

2012-03-16 @ 08:10:37
URL: http://mammaochampus.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Många som gått från Emmaljungan till den nättare scooter, men jag vet inte, den känns ändå ganska klumpig? Har bara sett den på bild dock, måste se om den säljs här i Norge, emmaljunga är ju inte riktigt lika vanligt här :)



Kramar

2012-03-18 @ 13:34:10
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0