Vårat nyår!

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 12:11:58 | I kategori: Allmänt


Vi har haft en underbar helg med fina vänner. Dem anlände i fredagskväll efter en resa på ca 4 h. Vi bjöd på taco, en stor favorit både hos vuxna och barn. Vi pratade och umgicks hela kvällen och en bit in på natten:) det var verkligen full rulle här hemma, tillsammans är vi 4 vuxna och 8 barn. Barnen var så glada över att äntligen få träffas, dem lekte, sjöng och busade. Vi vuxna tog det lite lugnare i soffan och tog ett glas vin. När klockan var halv två checkade jag in i sängen:)
Lördagen tog vi det ganska så lugnt. Barnen lekte på hela dagen. Vi vuxna pratade och bara umgicks. Allt var redan inhandlat inför nyår, så det var bara att ta det lugnt. Männen stod för matlagningen denna kväll:) men så hade vi ju en kock i huset. Jag överlät gärna mat bestyren till honom:) så var det dax att byta om till nyår. Jag dukade bordet och killarna serverade oss förrätt, lufttorkad skinka med melon och pinjenötter Mmmm va gott. Till huvud rätt bjöds det på oxfilé, wokgrönsaker, hasselbackspotatis och 3 pepparsås och en sallad. En eloge till kocken, så himla gott. Till efterrätt blev det vaniljglass, varm hallonsås med riven vit choklad och en chokladmuffins. Det blev en lyckad måltid:)
Under kvällen pratade vi, skrattade och bara umgicks alla tillsammans. Lite cider och vin åkte också ner. Det började närma sig tolvslaget och alla barnen förutom Ellion var vakna, till och med lilla Axton som bara är 7 veckor. Vi gick inte ut utan stod vid fönstret och beskådade dem fina fyrverkerierna som lös upp himlen. Vårat nyår blev lugnt och mysigt.
Så kom då söndagen och det var dax för våra fina vänner att bege sig hem till Småland. Blev många kramar och vi bestämde att träffas till sommaren igen:) saknar dem jätte mycket men är glad över dessa fina dagar vi hade tillsammans. Min fina och underbara vän Mari och hennes fina familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0