JULAFTON

Publicerat: 2012-12-27 Kl: 17:34:00 | I kategori: Allmänt


Våran jul var lugn, fin, mysig, högljud,glada barn, många paket, god mat. Vi firade här hemma hos oss med min mamma, Rolle, Lars mamma och Torsten. Dagen började med Kalle klockan 15 med glögg, julgodis, kakor och tårta till Lars ära, han fyller ju år på självaste julafton.
 Sedan ca vid fem tiden kom tomten (Torsten) med paket till barnen. Dem små tyckte det var ok, inga tårar iaf, men det var bäst att stanna i soffan så fick framor ta paketen från tomten:) Dem vinkade hejdå och kolla så att han verkligen gick. Michelle och Nathalie tog på sig att dela ut  berget av julklappar.
Ellion och Elina var helt överväldiga och förstod inte riktigt att dem fick så mycket paket. Varje gång Ellion fick ett nytt släppte han det han höll på med:) Han slängde sig på paketen och slet upp dem. Alla sätt funkar eller hur:)?
När då äntligen alla paket var öppna, så mycket fint vi fick, och lars satte igång att sätta ihop leksaker. Så var det dags att förbereda maten. Nu var vi alla hungriga och längtade efter det goda julbordet som skulle dukas upp. Vi åt och njöt länge.
 Vi avslutade kvällen med ris a la malta med varma hallon. Det var en fin julafton och vi somande alla gott den kvällen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0